Privat børnepasningsordning


Ved en privat børnepasningsordning er man ikke tvunget helt ind under de samme regler som ved en kommunal dagpleje. Derfor er nogen ting en smule anderledes hos mig.


Ved en privat børnepasningsordning:

Jeg er ansat af forældrene.

Forældrene har mulighed for medindflydelse.

Både jeg og mit hjem er godkendt af kommunen, som fører tilsyn 3 gange årligt.

Åbningstiderne bestemmes selv og jeg kan derfor være fleksibel på dette område. Læs mere om mine åbningstider her.

Jeg har friere rammer til at fokusere min energi 100 % på ungerne frem for diverse papirarbejde og bestemmelser. Dermed ikke sagt at faglig udvikling af børnene ikke er i fokus.

Pladsen er ofte billigere. Læs mere om mine priser her.


Læs mere om privat børnepasningsordning i Haderslev Kommune her.


----------


Konsulent

 

Som privat børnepasser får jeg 3 årlige tilsynsbesøg af Haderslev kommunes tilsynsførende pædagog. Disse besøg er til at for sikre børnenes trivsel og at sikkerheden hos mig er i orden.


Derudover har jeg tegnet en kontrakt med en selvstændig pædagogisk konsulent, Lena Vind. Hun er min sparingspartner og vejleder og vil komme hos mig ca. 4 gange årligt.

Jeg kan altid ringe og få telefonisk rådgivning efter behov.


Lena er min pædagogiske konsulent, som jeg har tegnet kontrakt med. Hun bor nær Ribe og er uddannet børnehavepædagog med stor erfaring i arbejdet med 3-6 årige og arbejdet med dagplejer og børn fra 0-3 år. Nu er hun selvstændig pædagogisk konsulent.


----------


"Gæstepleje"


Som privat har jeg ikke tilknyttet nogen direkte gæstepleje.


Jeg har derfor sørget for to alternative løsninger i tilfælde af eventuelt lægebesøg, tandlæge, sygdom eller lign.

Min mand, Søren, har mulighed for at komme hjem og være sammen med børnene.

Vicki Friis, pensioneret pædagog, som jeg har en vikaraftale med.


Dette sker kun ifølge skriftelig aftale med jer.


Læs mere om Søren og Vicki herunder.


Søren Knudsen

Søren er min mand. Han er 59 år og arbejder som kvægbrugskonsulent i Syddansk Kvæg i Vojens og har gjort det i 35 år. Han nyder at have småbørn i huset og han er især god til morgenhygge med ungerne inden afgang til arbejde. Derfor vil børnene også have mødt ham, og vide hvem han er.


Vicki Friis

Vicki er pensioneret pædagog som bor i Haderslev, Kløvervej. Hun har arbejdet som pædagog i 43 år, hvoraf de 30 år har været som leder af en vuggestue/børnehave. Hun er mor til to voksne børn og har to børnebørn.

Vicki har indvilliget I at fungere som vikar for mig ved sygdom og anden afløsning i begrænset omfang, og vil derfor komme på besøg med jævne mellemrum, så børnene kender hende. Vicki vil passe børnene i mit hjem.